Akcije

DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VINCENCA"

Dan otvorenih vrata Udruge osoba s invaliditetom" Vincenca" Blato održat će se 01.06.2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruge u lokalnoj zajednici.

To je jedinstvena prilika da se javnost upozna s različitim društveno korisnim projektima i programima ali i mogućnostima volontiranja u udruzi.
Vrata naše udruge tog su dana otvorena za sve drage ljude , od 14h do 19h.

Poziv članovima Udruge na redovnu skupštinu

Poziv članovima Udruge na redovnu skupštinu

Pozivamo Vas na redovnu godišnju Skupštinu Udruge osoba s invaliditetom Vincenca u četvrtak, 9.ožujka 2023.godine, u  prostorijama Udruge s početkom u 16:00.sati

Poziv članovima Udruge na redovnu skupštinu

Poziv članovima Udruge na redovnu skupštinu

Pozivamo Vas na redovnu godišnju Skupštinu Udruge osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato, dana 15. prosinca 2017. (petak ) u prostorijama Udruge osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato s početkom u 18:00 sati.

Prodaja kolača za Uskrs

Udruga je na blagdan Uskrsa 24. svibnja 2011. godine ogranizirala prodaju kolača u loži na Plokati. Paketi kolača su se prodavali po cijeni od 10 kuna, a djelo su vrijednih ruka naših članova i prijatelja.

Prikupljanje za Caritas

Članovi udruge osoba sa posebnim potrebama Vincenca Blato, pozivaju mještane Blata da se odazovu akciji prikupljanja pomoći, rabljene odjeće i obuće, školskog pribora, higijenskih i kućanskih potrepština za Caritas.