Dobro je činiti dobro

Mjesto radnje – Blato, organizatori – ekipa Mali Učijak, rival – Jadran iz susjednog mjesta Smokvice, cilj – pomoći potrebitima. Na prepunom Malom terenu, uz pregršt zanimljivosti koje su gledatelji mogli vidjeti, 10. svibnja se igrala malonogometna humanitarna utakmica. objednici nisu bili važni, a cilj se ostvario. U petak su dečki iz Malog Učijaka pokazali da za sreću onima kojima je svaka kuna od velikog značenja, zaista ne treba puno. Malo odricanja i dobra volja. Kako su i obećali, namijenili su prikupljena sredstva u iznosu od 5.900,00 kuna humanitarnoj Udruzi osoba s posebnim potrebama Vincenca.

Okupljene su pozdravile i zahvalile im se članica Udruge Vesna Sulejmanović te predsjednica Diana Radaić. U ime malonogometne ekipe potvrdu o uplati sredstava predao je Branimir Sardelić.

Tekst i foto: M. Telenta
Preuzeto sa:  www.dalmacijadanas.hr/dobro-je-ciniti-dobro-blatski-nogometasi-prikupili-5-900-kuna-za-udrugu-osoba-s-posebnim-potrebama-vincenca © dalmacijadanas.hr