Održana skupština udruge

Održana skupština udruge

U Domu kulture u Blatu 1. ožujka 2021. godine održana je redovna izborna Skupština Udruge osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato kojoj su, osim članova Udruge prisustvovali načelnik Općine Blato Ante Šeparović te njegov zamjenik Perica Bačić.

Na Skupštini su usvojeni svi izvještaji za prethodnu godinu kao i doneseni program rada i financijski plan za 2021. godinu te izvješće Nadzornog odbora o djelovanju Udruge u 2020. godine.
Obzirom na istek četverogodišnjeg mandata razriješeni su dužnosti predsjednica, dopredsjednica i tajnica te članovi Upravnog i Nadzornog odbora te Stegovnog suda.
Na novi četverogodišnji mandat Skupština je izabrala predsjednicu: Dianu Radaić, dopredsjednicu Dijanu Joković te tajnicu Nikolinu Maleš, dok je za članove Upravnog odbora imenovala: Dianu Radaić, Dijanu Joković, Nikolinu Maleš, Mariju Sardelić, Mariju Marinović, Oliveru Surjan i Juricu Petkovića. 
Za članove Nadzornog odbora Skupština je imenovala Emilija Šeparovića (predsjednik), Jelicu Šeparović i Antonelu Šeparović te za članove Stegovnog suda Maru Sardelić, Marinu Milat i Ines Novaković.
Također Skupština je donijela odluku i o promjeni naziva Udruge, pa tako Udruga više ne djeluje pod nazivom Udruga osoba s posebnim potrebama „Vincenca” Blato, već Udruga osoba s invaliditetom „Vincenca”.
Skupština je održana uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera vezanih uz sprječavanje širenja bolesti COVID-19.
Održana skupština udruge
Održana skupština udruge