Posjet biskupa msgr. Mate Uzinića našoj Udruzi i Ligi protiv raka

U sklopu kanonske vizitacije župe Svih Svetih dubrovački biskup msgr. Mate Uzinić 8. ožujka 2014. posjetio je Udrugu osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato i Ligu protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet, ogranak Blato, u pratnji našeg župnika don Nikole Berišića.

Članovi, volonteri i prijatelji Udruge radosno su ih dočekali. Biskupu msgr. Mati Uziniću obratili su se predsjednica Udruge Marina Milat, učiteljica Diana Radaić, Ante Surjan i Marin Milat te tajnica Lige Ana Simoni uručivši mu prigodne poklone, radove članova, kao uspomenu na današnje lijepo druženje.

Potom se prisutnima lijepim i prigodnim riječima obratio msgr. Mate Uzinić i udijelio blagoslov. Uz prigodan domjenak, kojem je predhodila zajednička molitva, nastavljeno je radosno druženje.

Još jednom od srca hvala biskupu mons. Mati Uziniću na posjetu našoj Udruzi koji će zasigurno članovima i volonterima ostati duboko urezan u srcima.

Posjet biskupa msgr. Mate Uzinića našoj Udruzi i Ligi protiv raka