Slike večer poezije Nine Prižmića

U Klavir sali Doma kulture 23. studenog 2018. u organizaciji naše Udruge održana je Večer poezije Nine Prižmića.

Ninine stihove čitale su Ana Žuvela, Ines Novaković i Valentina Surjan koje su na vrlo emotivan način uvele prisutne u njegov pjesnički svijet. Na Večeri poezije natupili su i naši dragi prijatelji vokalno-instrumentalni sastav Diverso te muška klapa Rikordo.

O Nininom pjesničkom izričaju govorila je dopredsjednica Udruge Dijana Joković, dok je predsjednica Udruge Diana Radaić uputila iskrene čestitke i zahvale autoru na ukazanom povjerenju i podijeljenim stihovima uz poziv i ostalim našim članovima da podijele s nama svoje talente i sposobnosti, jer svi ih imamo, samo im trebamo dozvoliti da izađu na površinu i na taj način zablistaju najvećim sjajem.

Ova večer bila je ispunjena predivnim emotivnim stihovima, a Klavir sala pretijesna da primi sve one koji su željeli uživati u njima.

Sreća se množi dijeljenjem!

Slike večer poezije Nine Prižmića