Novosti

DVODNEVNI IZLET U "ZADAR"

Dana 05 i 06.12 smo otišli na dvodnevni izlet u Zadar. Prije dolaska u Zadar smo vidjeli Pelješki most,gdje smo se slikali i malo odmorili. U Zadru smo posjetili muzej antičkog stakla, gdje smo se educirali o postupku izrade staklenih predmeta, kao i postupku bojanja istih. U muzeju smo vidjeli brojne staklene predmete još od 1 st.pr.Krista. Osim toga,posjetili smo crkvu sv. Donata i crkvu sv.Stosije, te orgulje i Pozdrav Suncu. Svi smo jako sretni i zadovoljni odlaskom u Zadar i nadamo se ponovnom odlasku na izlet!

BOŽIĆNI SAJAM 02.12.2023.

2. Prosinca 2023 u Gradskom parku u Blatu održan je Božićni sajam pod nazivom" Božićni Sajam u Blatu" na kojem je sudjelovala i naša Udruga. Ovim putem se zahvljujemo Jagodi Tulić,Mileni Borovina te svima ostalima koji su nam pomogli.

POSJET KORISNIKA DOMA ZA ODRASLE OSOBE BLATO

Dana 20.10 2023. u posjet udruzi došli su korisnici Doma za odrasle osobe Blato. Uz prigodan domjenak upoznali smo se s korisnicima te proveli lijepo jutro u njihovom društvu. Veselimo se ponovnom druženju!

Naše radionice

Pregledajte što smo sve radili na našim radionicama koje se održavaju redovtio u našoj udruzi.

SUDJELOVANJE NA IZOBRAZBI

Dana 27. i 28. rujna 2023. godine, Antonija Jovanov sudjelovala je na izobrazbi u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Izobrazba je održana u Zadru u prostorijama IMPACT-a.