Novosti

POSIJET VESLAČICA SESTARA"JURKOVIĆ"

Dana,19.01.2023. u našoj udruzi nas je posjetile sestre Jurković Ivana i Josipa iz. Vele Luke koje su nas razveselile njihovim dolaskom i veselim druženjem. Tako su napunili naša srca radošću i zadovoljstvom. Od srca im se zahvaljujemo i želimo sve najbolje u daljnjim natjecanjima i dobrim postignućima.

 

 

 

 

 POSJET UDRUGE "ATETNO"

Dana 22.12.2022. u našoj udruzi nas je posjetila udruga Atento koja nas je razveselila dobrom pjesmom i veselim druženjem. Tako su napunili naša srca radošću i pružili nam osjećaj zajedništva u ovom blagdanskom vremenu. Od srca im se zahvaljujemo i želimo sve najbolje u nadolazećem blagoslovljenom vremenu ❤️

ČESTITKA UDRUGE "VINCENCA"

Čestit Božić i sve najbolje u novoj 2023. godini žele Vam članovi i volonteri udruge osoba s invaliditetom "Vincenca".

BOŽIĆNI SAJAM 06.12.2022.

6. Prosinca 2022. na Trgu. Dr.Franje Tuđmana održan je Božićni sajam pod nazivom" Božićni Sajam u Blatu" na kojem je sudjelovala i naša Udruga. Ovim putem se zahvljujemo Jagodi Tulić,Mileni Borovina te Vandi Petković te svima ostalima koji su nam pomogli.

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u Dubrovniku je danas održan susret udruga DNŽ i održano prigodno predavanje na temu Asertivnost - kako se zauzeti za sebe na društveno prihvatljiv način. 
Ovim putem se zahvaljujemo OPG Protić Sanja na donaciji poklon paketa s kojim smo donijeli okuse i mirise Blata u Dubrovnik.
Ponosni smo što smo zajedno s kolegicama iz Kap U Moru Korčula i Daria Burmas u velikom broju predstavili otok Korčulu opširnije... »