Novosti

DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VINCENCA"

Dana 01.06.2023. godine organiziran je Dan otvorenih vrata udruge " Vincenca", s ciljem informiranja javnosti o radu Udruge u lokalnoj zajednici te društveno korisnim projektima i mogućnostima,ali i mogućnostima volontiranja u istoj. Uz prigodan domjenak pjesmom nas je razveselila grupa "  Fantastic." Program je obuhvaćao i projekciju rada Udruge tijekom 2022/2023. godine. Ovim putem zahvaljujemo se svim posjetiteljima,a osobito načelniku Anti Šeparoviću, grupi " Fantastic" te udruzi "Cvitic" koji su nas svojim dolaskom razveselili ste ispunili naša srca radošću i veseljem.

Županijska smotra učeničkih zadruga Dubrovačko-neretvanske županije

DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VINCENCA"

Dan otvorenih vrata Udruge osoba s invaliditetom" Vincenca" Blato održat će se 01.06.2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruge u lokalnoj zajednici.

To je jedinstvena prilika da se javnost upozna s različitim društveno korisnim projektima i programima ali i mogućnostima volontiranja u udruzi.
Vrata naše udruge tog su dana otvorena za sve drage ljude , od 14h do 19h.

IZLOŽBA RADOVA POLAZNICA TEČAJA KERAMIKE I UDRUGE "VINCENCA"

Dana 16.svibnja 2023. u prostorijama Kulturnog centra Blato prisustvovali smo izložbi naših radova Udruge "Vincence" te radovima drugih polaznika tečaja keramike.

ČESTITKA POVODOM BLAGDANA SV."VINCENCE"

Blajke i Blaćani,ma gdje bili,čestitamo vam blagdan naše zaštitnice i zagovornice svete "Vincence" . Neka vas čuva i bude na pomoći
Članovi i volonteri Udruge osoba s invaliditetom "Vincenca"
  • Život nam vraća ono što drugima dajemo!

 

Humanitarna udruga osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.