Izvanredna Skupština

U maloj dvorani Doma kulture 03. ožujka 2017. godine s početkom u 19:30 održana je izvanredna skupština Humanitarne Udruge osoba s posebnim potrebama – Vincenca Blato.

Posjet igrača BŠK Zmaj udruzi

U prostorijama udruge Vincenca dana 26.05 udruga je imala posjet igrača BŠK Zmaja sa njihovim trenerom te upravom Zmaja .

PRIMOPREDAJA I BLAGOSLOV ELEKTROMOTORNIH INVALIDSKIH KOLICA

U prostorijama Udruge osoba s posebnim potrebama „Vincenca“ – Blato upriličena je svečanost primopredaje novih elektromotornih invalidskih kolica, a čiju nabavku su članovi Hrvatskog liječničkog zbora – podružnica Split (liječnici tenisači) prošlog mjeseca donirali Udruzi „Vincenca“.

Zabava uz Tombolu u "M"Caffe

Novogodišnja tombola u "M" Caffe još jednom puno hvala ekipi "M" Caffe na ugodnom druženju i zabavi. Želi Udruga Vincenca. Voditelji tombole su bili član udruge Ante Surjan  te vlasnica "M" caffea Marija Vlatko

DONACIJA UDRUZI OSOBA S POSEBNIM POTREBAMA VINCENCA BLATO

Hrvatski liječnički zbor - sport - podružnica Split uručili su donaciju od 15 000 kuna Udruzi osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato. "Svaki naš teniski turnir koji već dvadeset i jednu godinu održavamo krajem rujna jednim je dijelom i humanitarnog karaktera" kazao je prof.dr.sc. Ante Punda, predsjednik organizacijskog odbora liječnika tenisača.