Novosti

PILOT PROJEKT "JUTRO U VINCENCI"

Dana 01.09.2023. godine naša Udruga započela je s realizacijom pilot projekta „Jutro u Vincenci.“ Mjesto provođenja projekta je u prostorijama Udruge.

DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VINCENCA"

Dana 01.06.2023. godine organiziran je Dan otvorenih vrata udruge " Vincenca", s ciljem informiranja javnosti o radu Udruge u lokalnoj zajednici te društveno korisnim projektima i mogućnostima,ali i mogućnostima volontiranja u istoj. Uz prigodan domjenak pjesmom nas je razveselila grupa "  Fantastic." Program je obuhvaćao i projekciju rada Udruge tijekom 2022/2023. godine. Ovim putem zahvaljujemo se svim posjetiteljima,a osobito načelniku Anti Šeparoviću, grupi " Fantastic" te udruzi "Cvitic" koji su nas svojim dolaskom razveselili ste ispunili naša srca radošću i veseljem.

Županijska smotra učeničkih zadruga Dubrovačko-neretvanske županije

 25.05.'2023. I ove godine smo bili dijelom Smotre na kojoj smo prezentirali jedan mali djelić naših radova. Uživali smo u društvu mladih zadrugara iz naše Županije i lijepom vremenu u Gradskom parku ... vidimo se i dogodine :)

 

DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE "VINCENCA"

Dan otvorenih vrata Udruge osoba s invaliditetom" Vincenca" Blato održat će se 01.06.2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruge u lokalnoj zajednici.

To je jedinstvena prilika da se javnost upozna s različitim društveno korisnim projektima i programima ali i mogućnostima volontiranja u udruzi.
Vrata naše udruge tog su dana otvorena za sve drage ljude , od 14h do 19h.

IZLOŽBA RADOVA POLAZNICA TEČAJA KERAMIKE I UDRUGE "VINCENCA"

Dana 16.svibnja 2023. u prostorijama Kulturnog centra Blato prisustvovali smo izložbi naših radova Udruge "Vincence" te radovima drugih polaznika tečaja keramike.